top of page

Stort Grattis till Gun-Marie Rinaldo, Ruter Dam 2002, ny roll som Customer Executive på Ework Group!Berätta om ditt nya jobb och vad nya tjänsten innebär?

I rollen som Client Executive inom Ework Group ansvarar jag för affärsrelation och -utveckling inom Ework Groups Strategic Sales organisation. Inom Ework Group bidrar vi med kompetenslösningar till våra kunder genom ett starkt konsultnätverk som vi samverkar med. Se Ework som en ”brygga” mellan konsult och kund. Vi är således tre parter i denna värdekedja och partnerskapen ska gynna all tre (Win-Win-Win)!

Ework Group siktar högt framåt med en stark entreprenörsanda som ska gynna våra parter i värdekedjan och vår tillväxt. Som Client Executive är mitt starkaste ledord i vardagen kundfokus! Det som lockade mig till Ework och rollen var just ett mindre företag med entreprenörsanda, ett nära gränsöverskridande samarbete inom företaget och den positiva anda som man möter när man kliver in genom dörren på vårt fräscha kontor i Stockholm. I rollen ingår ett nordiskt/europeiskt perspektiv så jag ser fram emot samarbetet med mina nya kollegor i länder där Ework verkar och stöttar våra kunder globalt t ex i de övriga nordiska länderna och Polen.


Vilka utmaningar står du inför?

Spännande utmaningar, eller kalla det hellre möjligheter! Jag går in med erfarenhet från ett antal IT-bolag och branscher med en fot inom IT och en inom kundrelationer. En kombination som kommer väl till pass här!

Vi ser alla att pandemin förändrade arbetssätt, var arbetet sker och påskyndade digitaliseringen globalt. Denna Post-covideffekt ledde till att efterfrågan på konsulttjänster ökade efter pandemin som ett resultat av uppdämda behov. Pandemin innebar också ett genombrott för distansarbete. Fler personer med hög kompetens valde att frilansa som konsulter, dels eftersom det i och med pandemin blivit accepterat att jobba på distans, dels har den höga efterfrågan på kvalificerad kompetens minskat risken med att frilansa. Vi upplever också en kompetensbrist då digitaliseringen och den gröna omställningen ökade efterfrågan på teknisk kompetens och möjligheterna att använda databaserade insikter på ett värdeskapande sätt. Denna trend har bidragit till en ökad efterfrågan och med Ework som en global leverantör är vår utmaning att lösa detta kompetensbehov på bästa sätt för våra kunder. Mycket kompetens finns och för att möta våra kunders efterfrågan på talang så är vi igång med Remote Sourcing Center i Polen och blickar även mot andra världsdelar då kompetenstillgängligheten har blivit global.


Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden?

Jag har alltid inspirerats av att verka i branscher som ständigt utvecklas och bidrar med tekniklösningar som gynnar samhället. Det är en oändlig källa för kontinuerlig personlig utveckling och motivation.

En insikt från pandemin och hemmaarbete för mig är hur starkt jag värdesätter socialt umgänge. Så ett nära samarbete med kollegor, kunder och umgänge med vänner är en energi-boost!

På fritiden prioriteras familjen och vänner, träning i alla former som är bra både för kropp och sinne som t ex yoga. Nya perspektiv läggs gärna till genom resor, goda middagar och även via en avkopplande bok. Viktigt med glädje och perspektiv i det jag gör!

コメント


bottom of page