top of page

Stort grattis till Anna Nordin, RD22, ny roll som Chef Stockholm på Vasakronan


1. Berätta om ditt nya jobb och vad nya tjänsten innebär? Chef Stockholm på Vasakronan. Jag blir ansvarig för Vasakronans bestånd i Stockholm, ett bestånd som idag är värderat till ca 135 miljarder kr och som till värde är 69% av hela Vasakronans portfölj. Stockholm är fördelat på 4 affärsområden där jag tidigare ansvarade för området Stockholm city.


2. Vad ser du mest fram emot: Både Vasakronan men också branschen i den omvärld vi lever i nu är i en förändringsresa. Jag ser otroligt mycket fram emot att vara en del av det och driva viktiga frågor. Sen att få perspektivet och arbeta med hela Stockholm och samarbetet med de andra regionerna i Sverige känns väldigt spännande. Svårt att speca några få delar, för det är så mycket jag ser fram emot.


3. Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden? Det som ger mig energi i jobbet är samarbetet med alla fantastiska kollegor, göra affärer och att jobba med utveckling. På min fritid så lägger jag mycket tid och engagemang i träning, det har i alla år varit viktigt för mig för att behålla balansen och få ny energi.

Comments


bottom of page