top of page

Stort grattis Mia Lewis, Ruter Dam 2014, ny Vd för Mälardalen Construction Service AB

Beskriv ditt nya jobb - Jag har precis tillträtt som VD på MCS (Mälardalen Construction Service AB) som är ett Byggservice bolag med kunder inom industri och fastighetssektorn.

Vilka utmaningar står du inför? - MCS är ett bolag med kraftig tillväxt agenda, så utmaningen är att säkerställa att vi bibehåller hög kvalitet och att finna rätt kompetens till vår fortsatta resa.


Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden? -

Jag får energi av samarbetet med kompetenta och drivna kollegor, att gemensamt se möjligheter/möta utmaningar tycker jag är kul. Min fritid tillbringar jag helst med familj och vänner, gärna promenera eller springa i naturen. Att få ägna en stund åt kreativitet, som foto eller måleri ger återhämtning.

Comments


bottom of page