top of page

Mimmi Alladin, Ruter Dam 2018, ny Business Line Manager Service Industrial Technique på Atlas Copco


Berätta om ditt nya jobb

Jag ingår i den nordiska ledningen för Atlas Copco Industriteknik och är ansvarig för serviceaffären (sälj, marknad och leverans) för våra handhållna och fixturerade verktyg. Det är en spännande roll då en transformation pågår just nu mot mer avancerade och uppkopplade verktyg som gör att våra kunder kan få mer kontroll över sina produktionsprocesser och på kvalitén. Digitalisering möjliggör nya typer av tjänster och affärsmodeller inom service där vi med vår gedigna kompetens inom skruvförbandsteknik kan lösa komplexa utmaningar.

Vilka utmaningar ser du? Större delen av min verksamhet kräver att man är på plats hos kunden för att kunna utföra service och underhåll på verktygen. Under Corona har det varit en utmaning att få komma ut till fabrikerna och denna utmaning kvarstår så länge pandemin härjar. En annan utmaning är att locka fler kvinnor till yrket, i dagsläget består samtliga servicetekniker av män i min organisation.

Vad ger dig energi och vad gör du på fritiden? Människor och umgänge ger mig energi, både på jobbet och på fritiden så jag umgås gärna med nära och kära på helgerna. Jag extraknäcker även som spinninginstruktör på SATS vilket också är en riktig energiboost.


Comments


bottom of page