top of page

Magdalena Bonde, Ruter Dam 2014, ny VD på Ports Group AB


Berätta om ditt nya jobb och vad nya tjänsten innebär. Mitt uppdrag handlar om att expandera affären både organiskt och via förvärv. Ports Group är marknadsledare inom segmentet Brand Security Tech. Vi hjälper företag att skydda sina varumärken och domäner globalt. Vi har en egen plattform PortsManagement.com där kunderna kan sköta alla sina varumärkesfrågor legalt, tekniskt och digitalt. Allt i en SaaS affärsmodell (plattform och tjänsteabonnamang). Ett globalt växande spännande segment.Vad ser du själv att du främst kan bidra med? Jag tror jag kan bidra med att eskalera digitaliseringen och automatiseringen ytterligare. Vidare så har vi lite mer att hämta i digital kundanskaffning och här ser jag potential.


Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden? Jag tankar energi hos vänner, familj och egentid. Gärna i kombination med att göra saker på Pippivis ”det här har jag aldrig gjort förut så det klarar jag säkert”!Comentarios


bottom of page