top of page

Helena Hed, Ruter Dam 2016, ny VD och Koncernchef för PE Teknik och Arkitektur

Berätta om ditt nya jobb

Jag är VD och Koncernchef för PE Teknik och Arkitektur, ett av Sveriges ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur. Vi är cirka 1000 medarbetare och vi finns på ett trettiotal orter runt om i Sverige. Som samhällsbyggare skapar vi innovativa och hållbara lösningar som formar utvecklingen av städer, infrastruktur och industri.


Vilka utmaningar ser du?

PE är ett komplett konsultföretag som har alla de discipliner som behövs för att kunna utforma morgondagens hållbara samhälle. Våra medarbetare skapar värde – inte bara för våra kunder, utan också för samhället i stort, det är fantastiskt. En spännande utmaning för mig är att förflytta bolaget till att nå sin fulla potential, jag ser att vi kan vidareutveckla vår verksamhet för att erbjuda den bästa arbetsplatsen, högst kundvärde och lönsam tillväxt.


Vad ger dig energi och vad gör du på fritiden?

Jag får energi av att träffa människor och i jobbet känner jag stor tillfredställelse av att kunna göra skillnad. Coronapandemin har radikalt förändrat våra sätt att mötas och för att kunna träffa medarbetare har jag minst en digital Walk&Talk per dag. I dessa samtal har jag träffat medarbetare över hela landet och från alla våra affärsområden, jag har lärt mig massor om vår verksamhet, om vår marknadsposition och om våra kunder. På fritiden umgås jag gärna med nära och kära, jag rider och jag gillar långa promenader - många idéer och lösningar blir till under en promenad i skogen tillsammans med hunden.

Comments


bottom of page