top of page

Helena Grubb, Ruter Dam 2016, ny VD för Unident Group


Berätta om din nya tjänst

Jag har börjat som vd för Unident Group, ett företag inom dentalbranschen. Vi förser våra kunder i hela Norden med allt vad en tandvårdsklinik kan behöva i form av såväl förbrukningsvaror som utrustning, exempelvis röntgen och tandläkarstolar. Vi har egen mjukvara som vi säljer och vi servar äve

n klinikernas hela it-miljö och tekniska utrustning. Företaget är private equity-ägt vilket sätter prägel på agendan och samarbetet med styrelsen.Vilka utmaningar ser du?

Företaget har en lång historia av att vara entreprenörsägt och har under senare tid vuxit, både organiskt och genom förvärv. Detta kräver en resa till mer tydlighet, struktur och driv samtidigt som man vill värna entreprenörsandan. Utöver det är utmaningen att realisera strategin för tillväxt och ökat kundvärde och att fortsätta skapa och befästa en unik position på marknaden. Förvärv står fortsatt på agendan vilket förstås också är en utmaning, inte minst för befintlig organisation.


Vad ger dig energi och vad gör du på fritiden

Jag är en utpräglad extrovert person som får energi av att samarbeta med andra, så jag får en god portion av det på jobbet! Men på fritiden är det familj och vänner som gäller och vi ägnar oss gärna åt friluftsliv i alla former vilket ger en bra balans i tillvaron. Yogan har sedan ganska många år tillbaka varit en viktig ingrediens i livet och ger både kroppen och sinnet styrka och flexibilitet.

Comments


bottom of page