top of page

Grattis till Jenny Johansson, RD21, Business Unit Manager Railway Infrastructure division på AFRY!
Berätta om ditt nya jobb och vad nya tjänsten innebär? Business Unit Manager Railway Infrastructure division på AFRY. Min nya roll innebär att jag blir chef för AFRYs Järnvägsverksamhet i Sverige. Vi är ca 150 medarbetare på 22 kontor som jobbar med olika kompetenser inom järnväg. Ett härligt gäng som jag precis håller på att lära känna bättre.


Vilka utmaningar står du inför? Utmaningar som jag står inför och som är gemensamma för branschen är att det råder en väldigt tuff konkurrens, och därmed prispress, samtidigt som det är en utmaning att rekrytera och hitta medarbetare med rätt erfarenhet och kompetens.


Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden? Det som ger mig energi är promenader och att ge sig tid till reflektion. Brukar antingen promenera till/från kontoret eller ta en lunchpromenad. Det är också viktigt att inte prioritera bort olika inspirationskällor som ger energi, exempelvis Ruter Dams nätverksträffar och att delta på olika spännande seminarier, branschdagar och att träffa människor. På fritiden samlar jag energi genom att umgås med familj och vänner.

Comments


bottom of page