top of page

Grattis Helena Tellberg, RD19, ny tjänst på Volvo Group Real Estate


Berätta om ditt nya jobb och vad nya tjänsten innebär?

Jag tillträde tjänsten som Director Engineering & Construction North Europe, Volvo Group Real Estate i oktober 2023. I rollen kommer jag arbeta med större nyinvesterings projekt för Volvo Groups fastigheter i norra Europa samt utveckla processen för nyinvesterings projekt.


Vilka utmaningar står du inför?

Mängden nyinvesteringsprojekt av fastigheter har ökat dramatiskt då Volvo är inne i en tranformationsfas för att utveckla befintliga men också morgondagens fordon. Dessutom vill vi utveckla fastighetsprocessen för nyinvesteringsprojekt för att kunna var en bra partner till övriga Volvo Group bolag.


Vilka är dina drivkrafter?

Det som driver mig är närheten till projekten och att bygga upp och bygga nytt för ständig utveckling. När man lyssnar och lär kan man alltid göra det vi gjorde igår lite bättre. Det mesta är möjligt, men man måste bara hitta en väg som fungerar.


Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden?

Jag får energi av att hittar smarta lösningar utan att det nödvändigtvis behöver vara mer arbetskrävande och att alla parter känner sig rättvist behandlade. Alla vill arbeta i framgångsrika projekt, då fortsätter samarbetet. Kollegor, nätverk, vänner och familj ger mig energi.

Comments


bottom of page