top of page

Företagsbesök hos Sveriges Radio


VÄrt företagsbesök pÄ Sveriges Radio var en djupdykning i den dynamiska vÀrlden av medieindustrin. Cilla Benkö, VD, öppnade upp om Sveriges Radios centrala och samhÀllsviktiga roll och uppdrag, Annsofi Eriksson, CIO och RD01, guidade oss genom Sveriges Radios teknologiska fokus, dÀr ljudet och lyssnarna stÄr i centrum. Olle Zachrison, ansvarig för Artificiell Intelligens (AI), presenterade hur AI pÄverkar medieindustrin och formar framtidens journalistik. Tomas Granryd, ansvarig för Digitala partnerskap, delade med sig av insikter om utmaningarna och möjligheterna med radioteknik i bilen.


Ett extra spÀnningsmoment infördes med en hemlig gÀst frÄn Sveriges Radio, som var ingen mindre Àn Louise Epstein, journalist och författare, som ytterligare berikade vÄr dag med spÀnnande perspektiv och erfarenheter.


Tack till Sveriges Radio och alla medverkande för att ni öppnade dörrarna till er vÀrld och gav oss möjlighet att fördjupa oss i de viktiga frÄgorna som formar medielandskapet. Tack Àven till alla som deltog pÄ plats. Det var en dag full av insikter, inspiration och meningsfulla samtal.


Kika gÀrna in lite bilder nedan.





bottom of page