top of page

Charlotte Witt, Ruter Dam 2009, ny HR-Direktör MTR Nordic

Berätta om ditt nya jobb

Jag blir HR-direktör på MTR Nordic. MTR Nordic är den nordiska koncernen i ett bolag med säte i Hong Kong. MTR Nordic är en del av MTR Corporation som är ett av de ledande tågbolagen i världen. Cirka 5500 anställda i MTR Nordic AB. Bolaget är uppdelat i MTR Tunnelbana, MTR Pendeltåg, MTRX (tåg) samt MTR Tech.


Vilka utmaningar ser du?

MTR har en väl fungerande HR-funktion och bolaget har lyckats att skapa en hög medarbetarnöjdhet i kombination med kvalitet i leveransen. Detta är en av framgångsfaktorerna för bolaget. Detta är något som måste bibehållas samtidigt som vi vet att verksamheten är satt under prispress – det gäller att bibehålla en hög kvalitet i en effektiv organisation för att kunna möta framtiden.


Vad ger dig energi och vad gör du på fritiden

Nu på vintern blir det många långa promenader, själv lyssnande på en podd eller med vänner. Gillar att laga mat, inredning, läsa, resa och prova nya spännande restauranger. De sistnämnda har det blivit lite mindre av pga pandemin. Under den varmare säsongen spelar jag gärna golf. Jag umgås gärna med mina barn som är 18 och 22 år.

Comments


bottom of page