top of page

Grattis till Lotti Lundell Berg, RD17, ny roll som SVP Head of B2C Sweden på GlobalConnect!
Berätta om ditt nya jobb och vad nya tjänsten innebär

Jag är ansvarig för den svenska konsumentaffären i GlobalConnect. Vi är det bolag som bygger mest villafiber i hela landet och levererar fiber till hushåll i villor och flerbostadshus där kunderna sedan välja bland ett brett utbud av tjänster, abonnemang och priser från olika leverantörer. Vi tillhandahåller även kommunikationstjänster åt andra nätägare såsom stadsnät och kommersiella fastighetsägare.
Vilka utmaningar står du inför? 

Den svenska fiberutrullningen har kommit lång och närmar sig stadigt målen för 2025. Nu ställer vi därför om till nästa steg på resan. För vår del handlar det om att skapa skalfördelar och förutsättning för fortsatt tillväxt, både organiskt och genom förvärv.


Vilka är dina drivkrafter? 

Personligen drivs jag av att kunna påverka och göra skillnad, att få vara med och utveckla och driva Sveriges digitala infrastruktur känns spännande. Jag gillar att vara nära affären, tycker att det är stimulerande att sätta mig in i nya områden. Allra roligast är det att uppnå resultat tillsammans med andra. Den röda tråden under min karriär har varit att driva förändring mot tydliga mål.


Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden?

För mig handlar det om att ha ett utvecklande arbete och omge mig med engagerade ambitiösa kollegor som man också kan skratta med ibland. På fritiden umgås jag med familj och vänner, reser, läser och skrotar på landet. En löprunda tillsammans med en vän med efterföljande bastu är oslagbart. 

コメント


bottom of page