top of page

Stefan Syrén, VD & Koncernchef Gunnebo

Extern Mentor 2023


"Att få vara en del av ett så professionellt forum som Ruter Dam är för mig ett stort privilegium. Vi lär av varandra, inspireras och utvecklas till bättre ledare genom ett professionellt utbyte av tankar, idéer och handling. Bredden av deltagarnas personligheter kombinerat med erfarenheter från många olika branscher och ett mycket väl arrangerat program bidrar till att vi får chans att bli större som människor och därmed även som ledare. Jag är mycket stolt över att få vara mentor i Ruter Dam och dela med mig av mina erfarenheter och samtidigt utmanas och utvecklas i min egen yrkesroll. Diskussionerna är öppna, ärliga och handlingskraftiga och vi bygger inte enbart ett starkt professionellt nätverk utan även vänskaper för livet."

コメント


bottom of page