top of page

Grattis Annika RÄdeström, RD14, ny affÀrsomrÄdeschef för Customer Success Unit pÄ Microsoft Sverige!


BerÀtta om ditt nya jobb och vad nya tjÀnsten innebÀr? Jag kommer att bli ny affÀrsomrÄdeschef för Customer Success Unit pÄ Microsoft Sverige och kommer att ingÄ i den svenska ledningsgruppen. Jag kommer att fokusera pÄ att bygga partnerskap med Microsofts kunder för att sÀkerstÀlla att de realiserar maximalt vÀrde av sina investeringar i teknik som Cloud, AI och sÀkerhet. Det finns stora möjligheter kopplat till innovation och digitalisering inom alla branscher. Jag tror att partnerskap och lÄngsiktigt samarbete Àr framgÄngsfaktorer för att utnyttja teknikens möjligheter och jag kommer att stötta Microsofts kunder i sin digitala transformation.



Vilka Àr dina drivkrafter? Jag drivs av innovation, förÀndring och att driva affÀrsutveckling genom anvÀndning av ny teknik.




Vad gör du för att fÄ energi i jobbet och pÄ fritiden? Jag tycker om att umgÄs med familj och vÀnner och gillar alla typer av resor, frÄn city weekends to till skidresor. Jag gillar ocksÄ att trÀna, frÀmst yoga, och vara i familjens sommarhus och lÀsa böcker.

bottom of page