Therése Treutiger, Ruter Dam 2014, ny Vice VD Microsoft Sverige AB

ThereseTreutiger_bild_2018.jpg

Vad innebär ditt nya jobb?
Jag har världens spännande jobb och kliver in som Vice VD och med operativt ansvar för Marketing och Operations för Microsoft Sverige. Vad det mer konkret innebär så har jag ansvar i mitt uppdrag för strategi, Produkt & Affärsutveckling, PR & Kommunikation och Marknadskommunikation samt Sales Operations. 


Vilka utmaningar ser du?
Jag såg en fantastik möjlighet att få ta mig an ett uppdrag med stort ansvar men också en stor möjlighet att kunna påverka och att kunna driva Microsoft etablering och verksamhet på den svenska marknaden. Microsoft som ett av världens ledande innovativa IT-bolag ger mig en härlig kombination av affärer och spjutspetsteknik. Jobbet innehåller också mycket internationella kontakter och en del resor vilket jag såg framemot då jag varit utan det ett tag. Detta i sig är förstås också en utmaning att arbeta och verka effektivt i en stor global koncern och med USA samt den tidsskillnad det gör. Livspusslet är inte alltid helt enkelt.

Passion utanför jobbet?
Jag är en stor fantast av våra fyrbenta vänner av det större slaget - nämligen hästar. Jag har två hästar som jag deläger och som jag tyvärr inte rider mycket själv men som en duktig ryttare utbildar och tävlar. Helst tillbringar jag helgerna som hästskötare på någon tävling så några långa välmålade naglar lär ni inte få se mig med. 

publicerad: 2018-09-04