Ruter Dams VD grupp mötte Lotta Lyrå, VD Clas Ohlson och Ruter Dam 2008

IMG_2959.jpeg


Ett unikt och personligt möte med Lotta Lyrå – koncernchef Clas Ohlson och Ruter Dam 20008

Ruter Dams VD-grupp träffades i Stockholm för att möta Lotta Lyrå – en kvinna med unik personlighet och stark integritet. Lottas uppväxt präglades av många flyttar på grund av pappans jobb på Handelsbanken. Efter studier på Handelshögskolan arbetade hon inom skogsindustrin och efter ett spännande jobb som sågverkschef väntade drygt tio år på IKEA. IKEA lärde henne värderingar som hon burit med sig och nu efterlever och vill dela med sig av. Det är viktigt för henne att vara sig själv i alla lägen och vara nära sin organisation i de operativa besluten.
Vd_grupp_nov.jpg

De förbilder hon har haft värderar hon högt och att ha en ledstjärna i sin utveckling är avgörande säger hon.

För drygt 18 månader sen klev hon på uppdraget som koncernchef på Clas Ohlson och just nu pågår en omfattande förändringsresa mot att bredda och göra erbjudande mer personligt men samtidigt automatisera funktioner. Vi kommer se mer kringtjänster bland annat kommer inom kort att lanseras en tjänst som kallas Fixar Clas där du kan få tjänster utförda hemma av enklare slag som att skruva upp hyllor mm.

Varmt tack Lotta för din personliga presentation och tack till er som var med för ert engagemang med frågor och diskussioner. 

VD_grupp_nov_2.jpg

publicerad: 2018-11-26