Ruter Dams vårmingel

AA9I2112.JPGRuter Dams vårmingel gästades av Åsa Bergman, ny koncernchef, Sweco
Drygt 150 Ruter Damare och inbjudna VIP-gäster fick höra om hur Åsa ska leda Europas ledande arkitektur och teknikföretag in i framtiden.

-          Den smarta staden möter framtiden med intelligent kommunikation. Smarta städer kommer att bli en stad där de fem sinnena kommer vara en central del av utvecklingen. Med sensorer kan den se, höra, känna, lukta och smaka sig till digital information som bidrar till ett mer omtänksamt, effektivt, tryggt och hållbart samhälle säger Åsa Bergman

AA9I2290.JPGVäldigt intressant att höra hur Sweco ligger i framkant vad gäller samhällsutveckling och Åsa fick även en hel del frågor från den intresserade publiken. Bland annat frågade Överbefälhavaren Micael Bydén hur Sweco jobbar för att få fler kvinnor i ledande positioner inom företaget. Det blev ett långt och utförligt svar då frågan är viktig för Åsa och för Sweco.

Efter Åsas framträdande minglade Ruter Damarna och det bjöds på bubbel och snittar. En härlig kväll med mycket nätverkande och skratt mellan årskurserna.

Se alla bilder från kvällen här

publicerad: 2018-05-25