Ruter Dam utökar organisationen

Teamet.JPG


"Jag är glad och nöjd över att kunna presentera mitt nya team; Carina Englundh, programchef och Helena Velin, marknadskoordinator. Vi finns på nytt kontor -  A House i Stockholm" säger Marika Lundsten, VD Ruter Dam.

Carina har en bred kommunikations- och affärsutvecklingserfarenhet från både stora och små företag som till exempel Taxi Stockholm, Postkodlotteriet, Svenska Spel och JCDecaux. Hon är dessutom RD16. Helena är en erfaren projektledare och marknadsförare som arbetat för varumärken som bland annat Himla och Stockholms Modecenter.

Tillsammans utgör vi Ruter Dams nya team och har nu börjat arbeta för att föra in Ruter Dam i framtiden.

Du som medlem är oerhört viktig för Ruter Dams utveckling. Idag är ni ca 1200 som genomgått Chefs-och Mentorprogrammet och alla är ni ambassadörer och centrala i Ruter Dams verksamhet. Genom ert engagemang och stöttning kommer vi att  verka för att bevara Ruter Dams kärnvärden, men utveckla och tänka nytt. Vår ambition är att stärka varumärket Ruter Dam, vidareutveckla programmet och affärsnätverket, öka vår närvaro i olika sociala kanaler samt webben.

Jag ser fram emot att ses vid någon av våra träffar och följ oss gärna i sociala kanaler på Instagram (@Ruterdamcu) eller Facebook (@Ruter Dam Chefsutveckling & Affärsnätverk).

Varma hälsningar

Marika Lundsten
VD Ruter Dam

Kontaktuppgifter;
VD, Marika Lundsten
Mail; ml@ruterdam.com
Mobil; 070-3848575
Programchef, Carina Englundh
Mail; ce@ruterdam.com
Mobil; 076–1300900
Marknadskoordinator, Helena Velin
Mail; hv@ruterdam.com
Mobil; 070–7640105               

publicerad: 2018-02-13