Ruter Dam hos Länsförsäkringar

_MG_0719.jpg


Länsförsäkringar bjöd in Ruter Dams Affärsnätverk för att bland annat berätta om den resa som dom gjort de senaste åren med tex stor satsning på digitalisering och breddad affärsverksamhet.    
Fredrik Bergström Vd Länsförsäkringar AB berättade att Länsförsäkringsgruppen består av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB – navet för gemensamt utvecklingsarbete och service. Vidare berättade Fredrik att  LF är ett av Sveriges starkaste varumärken med väldigt hög kundnöjdhet. Detta anser Fredrik bero på att man är kundägt - tydligt fokus på lokala kunden.
_MG_0747.jpgUlrica Hedman, Ruter Dam 2013, vd LF Uppsala berättade om det samhällsengagemang LF har i Uppsala. Exempel på detta engagemang är att man varje år synliggör Trygghetshjältar, man driver  Ronjabollen - ett projekt för tjejer med invandrarbakgrund som lever under hedersförtryck, samt är engagerade i Fair pay som arbetar med sponsring och vikten av att sponsra damidrotten lika mycket som herridrotten. 

IMG_0574.JPGTua Holgersson, Ruter Dam 2001, vd Länsförsäkringar Fondliv och Sven Eggefalk vd LF Bank berättade även de om en hög kundnöjdhet. Man arbetar fokuserat på att ligga i framkant digitalt och satsade redan från början på att den digitala banken skulle se likadan ut som den fysiska.  


IMG_0589.JPGAgnes Fabricius, Ruter Dam 2014, vd Agria Djurförsäkring pratade om Agrias utveckling om hur de har de lyckats skapa en community känsla, kunderna känner att de "är med i Agria" snarare än att det är där man har sin försäkring. Bolaget är störst inom djurförsäkring i  Europa. Agria jobbar även de med samhälls-engagemang och kunskapsprojekt. Till exempel finns Agrias forskningsfond som bidrar till forskning inom veterinärmedicin. En andel av premieintäkten skänks till detta.

Utöver ovanstående fick vi höra om Länsförsäkringars Fastighetsförmedling och vi fick även en inblick i s
kadeförebyggande arbete inom klimat och na­turskador, brott och bedrägerier, psykisk ohälsa och skadeförebyggande innovation.IMG_0555.JPG


Tack alla inblandade för en spännande eftermiddag och tack till alla Ruter Damare son deltog!Klicka här för att se alla bilder från företagsbesöket

publicerad: 2018-11-28