top of page

Trevligt julmingel med föreläsare från S:t Lukas i Stockholm!Igår bjöd vi in till ett härligt julmingel med inbjudna föreläsare från S:t Lukas.


S:t Lukas är en idéburen organisation med 40 professionella mottagningar för psykoterapi, handledning, organisationsutveckling och utbildning över hela Sverige.


Kvällens föreläsningar bestod bland annat om "Chefens fingertoppskänsla" med Mikael Cleryd, leg psykolog, leg psykoterapeut, som berättade om praktiska eller dolda kunskaper som chefer behöver i sin yrkesutövning. Varje dag ställs chefer inför unika situationer som behöver hanteras med klokhet och där ingen manual eller anvisning finns tillgänglig. I dessa unika situationer krävs ett kunnande baserat på erfarenheter, omdömesförmåga och fingertoppskänsla.


Vi fick också ta del av en spännande föreläsning om "Neuroledarskap vad är det?" med Anna Krantz, leg psykolog, leg psykoterapeut. Är neuroledarskap bara ett nytt buzzword på managementhimlen, eller finns här ny och viktig kunskap att hämta? Tillsammans gjorde vi en djupdykning och redde ut begreppen!


Stort tack till Mikael Cleryd och Anna Krantz som delade med sig om sina kunskaper, gav oss nya insikter och lärdomar och tack till Agneta Gewert, deltagare i Ruter Dam 2002 och Ordförande S:t Lukas Stockholm. Tack även till alla som deltog och fyllde rummet med en härlig energi och trevlig stämning!Kika gärna in bilderna nedan!Comments


bottom of page