top of page

Stort tack för Årets Ruter Dam-dag 2023


Årets Ruter Dam-dag hade temat ”Förändring- för världen, näringslivet och individen”. Inledningstalare var Christian Levin - CEO Scania och VD för TRATON Group, som bland annat pratade om Scanias arbete med omställningen till hållbara och cirkulära affärsmodeller. Anna Stellinger – Chef för Internationella och EU-frågor – Svenskt Näringsliv, ledde oss igenom hur det geopolitiska läget påverkar oss alla och hur vi måste förhålla oss till det. Anna Felländer - CEO och grundare, anch.AI, resonerade om ansvarsfull AI. Nebe Almayahi – CEO och grundare Teint, berättade om vikten av inkludering och mångfald för att skapa relevanta, attraktiva och innovativa företag och att det är allas ansvar att agera. Vi fick också lyssna till världens första professor i Lycka, Micael Dahlén, Handelshögskolan, som delade med sig om sina tankar kring hur vi ska bemöta vår oroliga omvärld, vad som påverkar oss och hur vi kan hitta lyckan inom oss själva.


Avslutningsvis träffade vi Årets Ruter Dam 2023, Nina Jönsson, VD på ICA Gruppen.


Moderator för dagen var Lydia Capolicchio, journalist, producent, redaktör och författare.

Efter en fantastisk dag tillsammans avslutade vi Årets Ruter Dam dag 2023 med vårt uppskattade affärsmingel och njöt av bubbel, mat och livemusik från Cecilia Runolf Jazzkvartet. Kvällens höjdpunkt var ett personligt samtal mellan vår hedersgäst Helena Stjernholm, CEO Industrivärden och vår moderator Kattis Ahlström.


Stort tack till alla som deltog och fyllde Grand Hotels lokaler med en riktig Ruter Dam-anda! Kika in lite bilder från dagen nedan. Mer bilder från kvällen kommer inom kort.


Fotograf: Karina Ljungdahl
Comments


bottom of page