top of page

Stort grattis till Madeleine Raukas, Ruter Dam 2003, ny VD på SOS Alarm


Berätta om ditt nya jobb och vad nya tjänsten innebär.

SOS Alarm är ett otroligt viktigt bolag för oss alla i Sverige. Bolagets samhällsviktiga uppdrag berör allt från enskilda människor i behov av hjälp via nödnumret till offentlig och privat sektor. Det är en otroligt spännande uppgift, inte minst under nuvarande samhällsutveckling. Tjänsten kommer att innebära att leda SOS Alarm i en tid där förändringstakten är hög och där det sker stora omställningar i omvärlden, inte minst inom vårdsektorn. Vilka utmaningar står du inför?

Jag tillträder först i september och kommer då sätta mig in i verksamheten på djupet. Men jag vet att SOS Alarm har haft tuffa år på grund av ett allt högre tryck på verksamheten och en pandemi på det. Trots detta har bolaget bibehållit ett mycket högt förtroende hos allmänheten. Det är något som jag vill utveckla vidare tillsammans med alla kollegor på bolaget.

Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden?

På fritiden blir det mycket aktiviteter med familjen. Jag har tvillingar som är 15 år som spelar golf, så jag försöker hänga med på banan så gott det går. Jag har jobbat inom resebranschen i många år så att resa och upptäcka nya delar av Sverige eller världen är alltid inspirerande. Sedan gillar jag att umgås med vänner. Jag får verkligen energi av andra människor. Några träningspass i veckan på gymmet försöker jag också få till.

Comments


bottom of page