top of page

Stort grattis till Katarina Bromé, RD08, ny Head of Country Chief Risk Officers på Nordea Sweden!
1. Berätta om ditt nya jobb

Min nya tjänst är ”Head of Country Chief Risk Officers (CROs)” vilket innebär att jag är chef för Nordeas lokala riskchefer i de nordiska länderna samt i våra internationella filialer (UK, US och Kina). Samtidigt kommer jag att fortsätta i min tjänst som CRO för Sverige.


2. Vilka utmaningar står du inför?

Vi står alla inför många utmaningar just nu, inte minst den geopolitiska och den makroekonomiska utvecklingen och det är något jag arbetar med dagligen, hur vi som bank ska hantera situation, vad som ska prioriteras och hur vi skyddar våra kunder och oss själva från eventuella risker och hot som finns.


3. Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden? På fritiden umgås jag med mina barn, spelar innebandy, fotograferar och spelar golf. Det ger mig den energi jag behöver för att trivas på arbetet.

Bình luận


bottom of page