top of page

Stort grattis till Karin Ljung, RD21, till sin nya roll som CFO på Papershell


Berätta om ditt nya jobb och vad nya tjänsten innebär?

Det är med stor stolthet och spänning som jag tar på mig rollen som CFO för Papershell. Trots att företaget grundades så sent som 2021 är jag djupt imponerad av de stora framsteg vi redan har gjort för att etablera en omfattande produktion av ett material som överträffar både trä och plast i styrka. Papershells material är en sann symbol för hållbarhet på alla nivåer och bidrar till att återföra trä från papper.

Vilka utmaningar står du inför?

En av mina främsta utmaningar är att säkra kapital som gör det möjligt att erbjuda vår produkt i stor skala inom kort. På så sätt kan vi aktivt bidra till att sänka koldioxidutsläppen och nå klimatmålen tillsammans med våra samarbetspartners. Detta ska vi göra samtidigt som vi skapar strukturkapital och bygger ett bolag för generationer.


Vilka är dina drivkrafter?

Jag drivs av att utveckla strategier som balanserar kortsiktiga resultat med tillväxt på lång sikt. En annan drivkraft är att fungera som en strategisk partner för andra ledare och stötta beslutsfattande ur ett finansiellt perspektiv. Sist men inte minst så drivs jag av att bygga engagemang och kompetens i de team jag jobbar i och samtidigt skapa positiva resultat.


Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden?

Såväl på jobbet och på fritiden får jag energi när jag umgås med människor som är engagerade och positiva. Jag blir glad av att leverera tillsammans med andra och av att vara en del av en inkluderande kultur. Dessutom blir jag väldigt glad av att se mina barn lyckliga och växa. Min familj är absolut en av de största och viktigaste energikällorna.


Comments


bottom of page