top of page

Stort grattis till Jennifer Rebel, Ruter Dam 2021, ny vd och koncernchef för Time People Group.

Berätta om ditt nya jobb och vad tjänsten innebär:

Den 1 juni börjar jag på Time People Group som vd och koncernchef. Bolaget är börslistat sedan 2017 och består av specialiserade konsultbolag som verkar under egna varumärken med tydlig inriktning och kompetens. En riktigt framgångsrik mix av specialistbolag som tillsammans med moderbolaget bildar en koncern med bred erfarenhet, spetskompetens och stor leveranskapacitet. Att få möjligheten att leda Time People Group och fortsätta den fantastiska resa bolaget är inne på är något jag verkligen ser fram emot.


Vad ser du själv att du främst kan bidra med?

Jag attraheras både av bolagets affärsmodell samt aktiva arbete med hållbarhet, mångfald och inkludering samt starka värderingar som genomsyrar hela verksamheten. Jag har mer än 30 års erfarenhet från bank-, finans och livförsäkringsbranschen i olika ledande befattningar på verksamhetssidan, varav de senaste 11 åren inom IT och Telecom gentemot hela finanssektorn. Jag har kontinuerligt alltid arbetat med att skapa värde och nya affärer med det bästa för kunderna, aktieägarna och medarbetarna som min ledstjärna. Allt det tillsammans tar jag med mig till Time People Group.Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden?

Jag får alltid väldigt mycket energi av att vara nära våra kunder, affären och alla härliga och briljanta kollegor! På fritiden laddar jag mina batterier tillsammans med min underbara familj och senaste lilla tillskottet, vår cockerspaniel Chica. Det blir långa härliga hundpromenader, allra helst ute på vårt landställe i skärgården för att samtidigt njuta av havet under alla årstider – det ger mig ett otroligt skönt lugn. Fiske, golf, yoga och skidåkning är hobbys jag gärna ägnar mig åt så fort tillfälle ges.


Comments


bottom of page