top of page

Stort grattis till Charlotta Svarfvar, RD15, ny tjänst som VD för Bagaren och Kocken!


Berätta om ditt nya jobb och vad nya tjänsten innebär?

Jag går nu in som permanent VD för Bagaren och Kocken efter att ha varit Tf sedan november fg år. Bagaren och Kocken är ett av Nordens ledande nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap - produkter med fokus på kvalitet, funktion och design. Mitt uppdrag är förstås att leda och utveckla bolaget för att bli ytterligare starkare och ta marknadsandelar på varje marknad.


Vilka utmaningar står du inför?

Bagaren och Kocken, liksom övrig e-handel, har varit igenom några väldigt speciella år med både toppar och dalar. Självklart påverkar parametrar såsom inflation, ränteläge och energipriser konsumenternas köpkraft just nu, och detta behöver vi parera samtidigt som vi fokuserar på att stärka konkurrenskraften och ta marknadsandelar. Men det råder inga tvivel om att lönsamhet och hållbar tillväxt kommer vara fokus åren framöver.


Vilka är dina drivkrafter?

Jag drivs av att ha ett arbete som ger energi och det kommer alltid tillbaka till kollegor och företagskultur – på Bagaren och Kocken är det extremt stort engagemang för affären, och inte minst för våra produkter – det är fantastiskt! Att dessutom ha förmånen att arbeta inom ett bolag som är med i framkant vad gäller ny teknik passar mig perfekt.


Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden?

Jag får energi i jobbet genom samarbete, framåtanda, att se medarbetare växa och såklart; att se resultat av det vi gör. På fritiden får jag energi av att umgås med min familj och hund, läsa en bra deckare, träna lite lagom och att vara i Grundsund där vi har vårt sommarhus.

Comments


bottom of page