top of page

Stort grattis Petra Karlsson Ekström, RD17, som tillträder som VD på ÖrebroBostäder i augusti!Berätta om ditt nya jobb och vad nya tjänsten innebär? Örebrobostäder är Sveriges fjärde största allmännyttiga bostadsbolag med ca 23 000 lägenheter och har ett ambitiöst och viktigt uppdrag att bidra till att skapa ett attraktivt Örebro för alla som bor och verkar i staden. Bolaget ligger lång fram i sina ambitioner inom miljö och digitalisering. Som många fastighetsbolag i nuläget är utmaningarna att ekonomiskt hantera stora renoveringsbehov samtidigt som möjligheterna till hyreshöjningar blir mindre i rådande konjunktur. Öbo har också ett viktigt uppdrag att bidra till att Vivalla tas bort som utsatt område på Polisens lista. 


Vilka utmaningar står du inför? 

Se ovan. Ser med spänning fram emot att få lära känna organisationen, alla medarbetare o en ny stad.


Vilka är dina drivkrafter?

Jag drivs av att få jobba med viktiga frågor som gör skillnad. Att få jobba med boende som är en viktig fråga för många är väldigt kul. Det handlar ju om människor, fastigheter och att bygga hållbara trivsamma stadsdelar för alla! Att få jobba med hållbar utveckling och främst att se de positiva effekter utveckling av det sociala hållbarhetsarbetet ger är verkligen en drivkraft!


Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden? 

Se ovan. För att ladda mina batterier åker jag till stallet och rider min fina häst, tar en löparrunda - helst i solsken - och umgås med familj och vänner.

Comments


bottom of page