top of page

Stort grattis Pernilla Bonde, RD23, ny roll som Generalsekreterare på Svenska Skidförbundet (SSF)Berätta om ditt nya jobb och vad nya tjänsten innebär? Som generalsekreterare så är jag på styrelsens uppdrag ytterst ansvarig för Svenska Skidförbundet (SSF) och har i uppgift att leda och utveckla organisationen. SSF representerar elva olika idrotter på alla nivåer, från motionär till elit och med utövare i alla åldrar – från barn till seniorer: alpint, backhoppning, freeski, grässkidåkning, längdåkning, puckel, rullskidor, skicross, snowboard, speedski och telemark. SSFs vision är "Bäst i världen – alla på snö" det är detta som sedan speglas i vår mission att "Bli fler och bättre". Rent praktiskt innebär det att innan ett beslut tas, eller en uppgift genomförs bör alla ställa sig frågan: ”Bidrar detta till att vi blir fler och bättre?”


Vilka utmaningar står du inför? Som ny Generalsekreterare kommer jag att börja lyssna in, organisationen, våra distrikt och partners och andra intressenter för att skapa mig en bild av läget. SSFs vision är "Bäst i världen – alla på snö". Den visionen är något som jag inspireras av och som kommer vara en ledstjärna för arbetet framöver.


Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden? Jag får energi av att arbeta mot en utmanande och inspirerande vision och det finns på SSF. Jag får energi av att möta människor och få alla att gå mot samma mål, att se saker utvecklas. Privat får jag energi av min familj och vänner och tränar gärna på olika sätt. Skidåkning är en passion för mig där jag åker skidor i flera olika former.

Comments


bottom of page