top of page

Stort grattis Anna Siverstig, RD19, ny tjänst som kommunikationsdirektör i FörsvarsmaktenBerätta om ditt nya jobb och vad nya tjänsten innebär?

Som kommunikationsdirektör i Försvarsmakten är jag ansvarig för Försvarsmaktens militärstrategiska kommunikation samt myndighets- och varumärkeskommunikationen.


Vilka utmaningar står du inför?

Försvarsmaktens externa kommunikation syftar till att bygga förtroende hos allmänheten för att ha en grundmurad försvarsvilja när det krävs. Försvarsmakten ska också vara en lojal partner och ha en trovärdighet som skapar en tröskeleffekt om någon vill oss illa. Internt jobbar vi med att utveckla kommunikationen för att vara en attraktiv arbetsgivare, där individen utvecklas och gör skillnad och medarbetarna känner stolthet och förtroende.


Vilka är dina drivkrafter?

Jag trivs när jag ser att jag kan göra skillnad och förbättra en verksamhet tillsammans med mina kollegor. Som chef vill jag leda och skapa möjligheter för andra att göra sitt jobb.


Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden?

Jag får energi av de kompententa och drivna människor jag har omkring mig på jobbet. Alla bidrar med sin viktiga pusselbit i helheten. Hemma är min familj avgörande för att jag ska vara grundad och jag trivs med friluftslivet både sommar och vinter. Jag älskar också min trädgård, livet på sjön och att vara kreativ.

Comentarios


bottom of page