top of page

Stort grattis Åsa Jönegren, RD20, ny roll som VD för Busch Vacuum Solutions Sverige!Berätta om ditt nya jobb och vad nya tjänsten innebär?

I augusti tog jag över som VD för Busch Vacuum Solutions Sverige, ett sälj- och servicebolag kopplat till en global koncern som är marknadsledande inom vakuumteknik. Mitt uppdrag är att leda och utveckla bolaget vidare, att ta ytterligare marknadsandelar och genom det öka vår tillväxt.


Vilka utmaningar står du inför?

Står inför en mycket spännande möjlighet att öka tillväxten i bolaget ytterligare och utmaningen är givetvis att göra det på ett hållbart och lönsamt sätt. Busch har fantastiska produkter och lösningar för vakuum och mycket kunskap och kompetens inom bolaget. Marknaden växer och Busch Sverige skall växa med den. När bolaget växer blir det min uppgift att säkerställa att vi samtidigt lever upp till vårt kvalitetslöfte till våra kunder: Att alltid leverera problemfritt vakuum till dem. En annan utmaning är att identifiera vad vi skall börja att fokusera på, sätta strategi och sedan genomföra den. Vakuum är otroligt brett och finns i en mängd olika applikationer och kundsegment. Detta gör det väldigt roligt att jobba med vakuum men det kräver också en tydlig strategi och riktning.


Vilka är dina drivkrafter?

Jag drivs mycket av stolthet för det jag och de team jag jobbar med levererar. Exempelvis att leverera kundnöjdhet i alla led och kopplat till det nå uppsatta mål och generera starka företagsresultat. Att utveckla team, organisationer och att få medarbetare att nå sin fulla potential är också något jag motiveras starkt av.


Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden?

På jobbet får jag energi av att samarbeta med medarbetare, att lösa utmaningar vi står inför eller problem tillsammans. Men får även mycket energi av att träffa kunder och se resultatet av det vi gör hos dem. Privat gillar jag att ägna tid åt familjen, vara ute i frisk luft och favoritsemestrar är aktiva semestrar med skidåkning eller dykning. Men, jag kopplar även gärna av genom att läsa och lära mig nya saker.


Comments


bottom of page