top of page

Spännande nätverksfrukost på Paradox Interactive med Charlotta Nilsson, RD07!

Igår startade vi onsdagen tillsammans med en spännande och inspirerande nätverksfrukost på Paradox Interactive med Charlotta Nilsson RD07, COO och Styrelseledamot i Dataspelsbranschen

Vi bjöds på en härlig frukost och fick ta del av deras spännande verksamhet, möjligheterna som finns, spelbranschen i stort och hur de arbetar med innovation. Vi gjorde en djupdykning i varför Dataspelsindustrin är så intressant och diskuterade kring vad som gjort Paradox Interactive framgångsrikt.


Thomas Johansson och Johanna Uddståhl Friberg, båda Studio Managers på Paradox Development Studio, gav oss insikter i vad som är ett bra spel, vad är visionen och hur ser marknaden ut? Hur påverkar AI en kreativ industri och vad finns det för hot?


Vi fick ta del av hur AI utmanar spelindustrin och några exempel på hur AI kan konstruera en fiktiv människa med mänsklig form och röst.

Stort tack till Charlotta Nilsson, Thomas Johansson och Johanna Uddståhl Friberg för en väldigt lärorik nätverksfrukost och tack till alla som deltog med interaktion och intressanta diskussioner!Commentaires


bottom of page