top of page

Sommarmingel på Universeum i Göteborg


Vårt sommarmingel i Göteborg blev en givande kväll där vi kombinerade affärer med nöje på Universeum, som har Sveriges största visualiseringsdom med fulldomsformat. Vi började med en imponerande 360-upplevelse i Wisdome, där vi färdades ut i rymden, bakåt i tiden och till andra platser människan annars inte kan nå, från vårt eget solsystem hela vägen ut till Big Bang.


Carina Halvord, VD, delade med sig av Universeums positioneringsresa till att i början vara en besöksplats för skolor och barnfamiljer till att idag utvidga verksamheten till att även vara ett vetenskapscenter och en mötesplats för samhällsaktörer, vilket gör att Universeum är en viktig aktör för hållbar samhällsutveckling. Avslutningsvis minglade vi och nätverkande i vackra Akvariehallen, omgivna av det fascinerande livet under ytan.


Stort tack till Carina Halvord, VD, och Malin Persson, Styrelseordförande på Universeum samt Ambassadör för Ruter Dams affärsnätverk i Göteborg för att vi fick besöka er och tack till alla som kom och bidrog till en minnesvärd kväll!

Comments


bottom of page