top of page

Nätverkslunch på GöteborgsOperan
I fredags träffades vi tillsammans på en nätverkslunch på GöteborgsOperan där vi fick lyssna på Iryna Tolstoguzova som tidigare bodde i Kiev och i mars fick sitt liv omkullkastat när kriget bröt ut i Ukraina.


I mars i år förändrades livet för många och Iryna Tolstoguzova är en av dom. När kriget bröt ut i Ukraina fick Iryna flytta från Kiev till gränsen i hopp om att kriget skulle avslutas, men efter ett par veckor fick hon lämna sitt land och fly. Iryna är högutbildad och har erfarenhet om HR och ekonomichef på ett bolag i Ukraina som tillverkade luftreningsanläggningar till industrier.


Under lunchen fick vi ta del av Irynas egna erfarenheter om krigsutbrottet, flykten i Kiev, hur hon blev omkullkastad när kriget bröt ut och hur kriget har formar Iryna som person. Idag har Iryna funnit stabilitet igen och arbetar på Yobber.


Tack för en mycket givande och intressant lunch tillsammans och stort tack till Iryna Tolstoguzova som delade med sig om sin resa. Tack även till alla som deltog!Comments


bottom of page