top of page

Mia Bökmark, RD10, ny Vice President Product Management and Research and Development på Seco Tools!1. Berätta om ditt nya jobb och vad nya tjänsten innebär? Min nya tjänst är Vice President Product Management and Research and Development på Seco Tools. Uppdraget är att skapa en global organisation bestående av dessa två organisationer, för att än mer höja kundfokus samtidigt som affärsperspektivet blir allt viktigare.


2. Vilka utmaningar står du inför? Den första utmaningen jag står inför just nu är att förutom sätta den nya organisationen även sätta matrissamarbetet med omkringliggande organisationer samt att säkerställa att vi inte tappar fart under förändringsarbetet som detta uppdrag kan innebära.


3. Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden? På jobbet får jag min energi i samarbete med medarbetare då vi finner konstruktiva lösningar till utmaningar - medarbetarna sitter på så mycket kompetens och erfarenhet vilket alltid är spännande att ta del av. Medan på fritiden är det delvis att vistas i naturen och att verkligen ta in årstiderna som ger mig energi men också att umgås med familj och vänner.


Comments


bottom of page