top of page

Louise Sander, Ruter Dam 2012, ny Chief Communications Officer på Handelsbanken


Berätta om ditt nya jobb Som kommunikationschef på Handelsbanken har jag ett övergripande ansvar för bankens kommunikation globalt. Det innehåller presshantering, varumärke, internkommunikation och all marknadsföring.


Vilka utmaningar står du inför? Det sker stora förändringar i finansiella sektorn i och med digitaliseringen av alla våra tjänster. Kunderna har stora valmöjligheter att välja nischspelare som har attraktiva erbjudanden inom begränsade områden. Vår attraktionskraft ligger i omsorgen om helheten för både privat och företagskunder. Handelsbanken har länge varit försiktiga med ren marknadsföring "på stan" och kommer fortsätta att vara det. Vi fokuserar på kundnöjdhet och att hitta nya kommunikationssätt med befintliga kunder i det nya landskapet, samtidigt som vi också vill nå helt nya kundgrupper digitalt. Vi behöver också utveckla vår internkommunikation i nya kanaler och hitta nya sätt att engagera medarbetare i vår gemensamma utveckling.


Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden? Energi får jag genom spännande uppgifter där team går samman och tänker nytt. Har numera inga problem att koppla av och ladda energi när jag är ledig, även kortare stunder. Blir gärna golf, matlagning eller svampplockning så här års.

Коментарі


bottom of page