top of page

Kristina Rejare, Ruter Dam 1995, ny VD Göteborgs Stads Parkering


Berätta om ditt nya jobb  Den 1 augusti blir jag VD för Göteborgs Stads Parkering AB, något jag verkligen ser fram emot. Det är ett spännande uppdrag med ansvar för en betydande verksamhet med många kompetenta medarbetare kombinerat med hantering av strategiska samhällsfrågor där bolaget har en viktig roll att spela. Tillsammans med andra aktörer ser vi till att våra kunder upplever vår stad som tillgänglig och attraktiv med goda parkerings-och transportlösningar som förenklar vardag och resande, detta utifrån ett hållbart perspektiv.    


Vilka utmaningar ser du? Självklart finns det många utmaningar både när det gäller utveckling av verksamheten och när det gäller parkeringsbolagets roll i samhällsutvecklingen. Jag tror att jag har mycket att bidra med från min erfarenhet från det privata näringslivet i många frågor och har samtidigt väldigt stor respekt för att jag har mycket att lära i ett nytt sammanhang och med nya nätverk.


Vad ger dig energi och vad gör du på fritiden? Jag får energi av att sätta mig in i nya och komplicerade frågor och av att jobba ihop med andra och bygga relationer. På fritiden umgås jag med min fina familj och våra vänner, gärna i den fantastiska naturen på Gullholmen där vi har sommarhus. 

Comentarios


bottom of page