top of page

Jennifer Friman, Ruter Dam 2014, ny VD för Falkenberg Strandbad


Berätta om ditt nya jobb och vad nya tjänsten innebär

Jag är VD för Falkenberg Strandbad – dit jag hoppas att många av er hittar, både privat och när ni planerar företagsevent. Jag har nu varit här lite mer än en månad och jag stormtrivs. Det är en helt ny bransch för mig, som främst har bakgrund inom livsmedelsbranschen. Jag ansvarar för hela destinationen med ca. 200 medarbetare, allt från vår hotellet till vår härliga Retreat Club och våra tre fantastiska restauranger. Mest inspirerande är att få arbeta i den här fantastiska miljön, med att göra ”det lilla extra” för alla våra gäster och med ett team som är otroligt serviceinriktat, positivt, ansvarstagande – och nyfiket. Alla brinner för att utveckla vår verksamhet och det ni gäster möter när ni kommer till oss! Våra värderingar är att alltid vara Professionella, Passionerade & Lekfulla – på en sådan arbetsplats är det lätt att trivas!


Vad ser du själv att du främst kan bidra med?

ESS Group och Falkenberg Strandbad matchade direkt mina egna värderingar och tankar om hur en verksamhet drivs och kan utvecklas framåt. Våra två viktigaste nyckeltal är gästnöjdhet och medarbetarnöjdhet. Genom att inte komma från branschen, utan ha mött verksamheten både privat och i konferens- och mötessammanhang, kan jag utmana invanda mönster och valda sanningar och titta på det vi gör med nya ögon. Det, tillsammans med att jag älskar att verka för att skapa starka team som jobbar bra tillsammans och ett tydligt ägarskap och mandat hos varje medarbetare, tror jag kan bli en bra kombination – eftersom så mycket bransch- och specialistkunskap finns hos alla medarbetare här.


Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden?

Jag får energi av min familj, vänner – och att kombinera det med träning. Framför allt gillar jag träning ute i friska luften – där jag får ny energi och reflekterar allra bäst. Har jag en utmaning på jobbet, löser jag den mycket lättare i joggingspåret och kommer dessutom tillbaka gladare, friskare och starkare!

Comentarios


bottom of page