top of page

How to make good companies great - helkväll hos EQT!


Ruter Dams affärsnätverk bjöds in till EQT, där vi fick en fascinerande inblick i deras imponerande 30-åriga historia av att leverera konsekvent avkastning och framtidssäkra företag över världen. Genom att dela med sig av ägarkompetens och operationell expertis visade EQT hur de hjälper sina portföljbolag att växa och blomstra, vilket var både intressant och inspirerande för alla deltagare. Ett återkommande ämne var vikten av nyfikenhet. Vad är nytt och hur ser trenderna ut? Våga vara ny på saker. Ett exempel på det är Motherbrain, ett AI verktyg som EQT lanserade redan 2015.


Vi fick även ta del av värdefulla erfarenheter, tips och insikter om hållbart värdeskapande för företag samt deras vision om "ett bra rykte är resultatet av en bra kultur."


Stort tack till hela teamet på EQT för en lärorik och inspirerande kväll hos er! tack även till alla deltagare på plats för kloka frågor, diskussion och nätverkande.

Kvällens talare var: Albert Gustafsson, Partner - COO of Private Capital Europe & North America, Gustav Segerberg, Executive Committee - Head of Business Development, Lisa Gunolf, CITO - Head of EQT Tech och Sandra Malmberg, Partner at EQT Ventures
Comments


bottom of page