top of page

Gunilla Dyrhage, Ruter Dam 2001, ny Affärsområdeschef på Bliwa


Berätta om ditt nya jobb Jag är Affärsområdeschef för Utveckling & Erbjudande på Bliwa, ett ömsesidigt Livförsäkringsbolag som är specialiserat på personförsäkringar. Jag ingår i företagets ledning och ansvarar för våra försäkringsprodukter, vårt serviceerbjudande och all utveckling relaterat till detta. Därmed ingår även IT i ansvarsområdet. De senaste åren har jag jobbat med digital transformation och att skapa bra kundupplevelser. Detta kommer vara en stor del av mitt uppdrag även på Bliwa.

Vilka utmaningar ser du? Dessa utmanande tider sätter än mer fokus på trygghet – för människor och samhället. Försäkringsbranschen globalt är under förändring med nya typer av aktörer och innovativa försäkringsprodukter. Att skapa relevanta och personaliserade erbjudanden kommer att bli viktigare. Med stöd i den tekniska utvecklingen och tillsammans med alla kompetenta kollegor ska det bli spännande att ta sig an detta.

Vad ger dig energi och vad gör du på fritiden? Familj, vänner och olika former av kultur ger både energi och inspiration. Långa hundpromenader är bra för problemlösning och golf är utmärkt för att fokusera på annat än jobbet.

Comments


bottom of page