top of page

Grattis till Jenny Gotthardsson, RD22, ny roll som platschef, Södra Cells massabruk i Värö, Halland


Berätta om ditt nya jobb och vad nya tjänsten innebär?

Kommer att tillträda rollen som platschef för Södra Cells massabruk i Värö i Halland. I rollen ingår att fortsätta utveckla verksamheten vid Värö bruk inom såväl säkerhet, produktion som organisation och att ingå i ledningsgruppen för Södra Cell som är ett av Södras affärsområden.


Vilka utmaningar står du inför?

Att komma till en ny bransch är en utmaning i sig. Jag har lång erfarenhet av gruvbranschen där jag haft olika roller inom Boliden. Ser verkligen fram emot att få lära mig mer om skogs- och massaindustrin.


Vilka är dina drivkrafter?

Att tillsammans med medarbetare och kollegor få driva utveckling och få se resultat motiverar mig. Jag får mycket energi av att jobba tillsammans med andra och när det arbete som görs kan knytas ihop till en större helhet som även hänger ihop med företagets och mina värderingar. Att hållbarhetsfrågorna finns med och tydligt knyts till affären är viktigt.


Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden?

Möten med människor ger energi liksom att se resultat och framdrift. På fritiden får jag energi av träning, helst i skog eller på fjäll, och så klart av att vara med familj och vänner.

Comments


bottom of page