top of page

Grattis Annika Rådeström, RD14, ny affärsområdeschef för Customer Success Unit på Microsoft Sverige!


Berätta om ditt nya jobb och vad nya tjänsten innebär? Jag kommer att bli ny affärsområdeschef för Customer Success Unit på Microsoft Sverige och kommer att ingå i den svenska ledningsgruppen. Jag kommer att fokusera på att bygga partnerskap med Microsofts kunder för att säkerställa att de realiserar maximalt värde av sina investeringar i teknik som Cloud, AI och säkerhet. Det finns stora möjligheter kopplat till innovation och digitalisering inom alla branscher. Jag tror att partnerskap och långsiktigt samarbete är framgångsfaktorer för att utnyttja teknikens möjligheter och jag kommer att stötta Microsofts kunder i sin digitala transformation.Vilka är dina drivkrafter? Jag drivs av innovation, förändring och att driva affärsutveckling genom användning av ny teknik.
Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden? Jag tycker om att umgås med familj och vänner och gillar alla typer av resor, från city weekends to till skidresor. Jag gillar också att träna, främst yoga, och vara i familjens sommarhus och läsa böcker.

Comments


bottom of page