top of page

Grattis Anne Haaber-Bernth, Ruter Dam 2013, ny roll som Country Manager på ServiceNow


Berätta om ditt nya jobb och vad nya tjänsten innebär.

Jag tar över som Country Manager på ServiceNow för att leda den fortsatta expansionen i Sverige.

ServiceNow är ett ledande molnmjukvaruföretag som digitaliserar arbetsflöden (workflows). Plattformen är för våra kunder sk lågkod (low code) och har förberedda integrationer för flertalet verksamhetssystem. ServiceNow har tidigare varit mest känt som ett verktyg för IT-avdelningen, men plattformen har egentligen få begränsningar och utvecklas och används för de flesta verksamhetsområden för att digitalisera arbetsflödena. Plattformen binder samman organisationer, silos och system och ger medarbetare och kunder en sömlös, enkel och effektiv användarupplevelse.

Vad ser du själv att du främst kan bidra med?

Med mina snart 25 års erfarenhet i IT-branchen i olika ledande befattningar inom både mjukvaru-, tjänsteförsäljning och leverans, ska skapa ett starkt och framgångsrikt ecosystem för våra kunder, partners och ServiceNow. ServiceNow kommer att vara det definierande mjukvaruföretaget för det här århundrandet.


Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden?

Jag får enorm energi i mötet med våra värdefulla kunder, fantastiska partners och talangfulla medarbetare. Dessutom har jag börjat cykla till vårt fina kontor i Frösundavik, vilket ger mig både energi, motion och avkoppling.

Comentarios


bottom of page