top of page

Företagsbesök hos Sveriges Radio


Vårt företagsbesök på Sveriges Radio var en djupdykning i den dynamiska världen av medieindustrin. Cilla Benkö, VD, öppnade upp om Sveriges Radios centrala och samhällsviktiga roll och uppdrag, Annsofi Eriksson, CIO och RD01, guidade oss genom Sveriges Radios teknologiska fokus, där ljudet och lyssnarna står i centrum. Olle Zachrison, ansvarig för Artificiell Intelligens (AI), presenterade hur AI påverkar medieindustrin och formar framtidens journalistik. Tomas Granryd, ansvarig för Digitala partnerskap, delade med sig av insikter om utmaningarna och möjligheterna med radioteknik i bilen.


Ett extra spänningsmoment infördes med en hemlig gäst från Sveriges Radio, som var ingen mindre än Louise Epstein, journalist och författare, som ytterligare berikade vår dag med spännande perspektiv och erfarenheter.


Tack till Sveriges Radio och alla medverkande för att ni öppnade dörrarna till er värld och gav oss möjlighet att fördjupa oss i de viktiga frågorna som formar medielandskapet. Tack även till alla som deltog på plats. Det var en dag full av insikter, inspiration och meningsfulla samtal.


Kika gärna in lite bilder nedan.

Comments


bottom of page