top of page

Företagsbesök hos SKF i Göteborg


Vårt besök hos SKF gav oss en unik inblick i deras banbrytande teknologier och strategier för hållbar utveckling.

Vi fick höra om deras innovationer och integrerade lösningar som gav oss en tydlig förståelse för deras strävan efter att vara en drivkraft för förändring mot en mer hållbar framtid. Vi fick tillfälle att möta nyckelpersoner inom SKF och ta del av en guidad tur i fabriken vilket gav oss en unik möjlighet att se deras verksamhet i praktiken. Det blev en inspirerande dag som framhävde vikten av hållbarhet och innovation inom industrin. Den tekniska utvecklingen är avgörande för den gröna omställningen men även ett ökat samarbete mellan bolag och branscher är en nödvändighet för framgång inom hållbarhetsarbetet.  


Vi ser fram emot att fortsätta följa SKFs transformationsresa framgent, både organisatoriskt och med möjligheterna som öppnas med ny teknisk innovationskraft.


Stort tack till dagens fantastiska talare för allt ni delade med er av till oss: Rickard Gustafson, CEO, Annika Ölme, RD14, CTO and Senior VP Technology Development, Vanja Winblad, RD21, Director, Sustainability, EHS & Business Quality Industrial Region EMEA, Magnus Rosén Head of Sustainibility, Maria Stranne, RD23, Director, Digital Engineering & Innovation, Technology Development.


Tack även till dagens Guider Lars Werner och Malin Sunde och Hanna Larsson, EA, samt övriga Ruter Damare från SKF som var på plats: Anna-Lena Carlsson, RD96, Ylva Hammargren, RD07, Tova Göthberg, RD09, Kerstin Enochsson, RD19, Carina van den Berg, RD19 och Elin Lidén RD24. Stort tack också till alla er som kom och deltog i givande diskussioner, inspiration, engagemang.


Kika in lite bilder från besöket nedan!


Comments


bottom of page