top of page

Evelina Hedskog, Ruter Dam 2020, ny Chief Business Development Officer på MilDefBerätta om ditt nya jobb - I mitt nya jobb som Chief Business Development Officer kommer det vara mitt ansvar att driva affärsutvecklingsfrågor globalt för hela bolaget. Initialt blir fokus på den svenska marknaden då jag även har en tillika roll som VD för MilDef Sweden AB.


Vilka utmaningar ser du? - Utmaningarna handlar främst om att växa affären - MilDef har en ambitiös tillväxtplan som innefattar såväl organisk- som tillväxt genom förvärv. Att växa lönsamt, och att maximera MilDefs potential på en allt större marknad, blir mitt fokus.


Vad ger dig energi och vad gör du på fritiden? - Passande nog är det just utmaningar som ger mig energi, jag gillar att ta mig an nya uppgifter och hitta möjligheter till förbättring. På fritiden utmanar jag mig gärna i form av idrott, gärna tillsammans med familjen. Ishockey och skidåkning tillhör favoritsysselsättningarna. Försöker även lära mig att spela tennis hjälpligt, men är sannolikt ett hopplöst fall. :)

Comments


bottom of page