top of page

Emma Lindström Ruter Dam 2018, ny Logistikdirektör ICA Sverige


Berätta om din nya tjänst

Den första januari 2021 tillträder jag som logistikdirektör för ICA Sverige. Jag sitter då i ICA Sveriges ledning med ansvar för ICAs logistik som har uppdraget att försörja våra ca 1300 ICA butiker över hela Sverige med varor. Det innebär att vi arbetar i hela kedjan från våra leverantörer och hela vägen till våra butiker. Vi köper in, transporterar, lagar och hanterar en stor mängd varor varje dag i alla olika typer av temperaturzoner och med olika hållbarhet. Vi ansvarar även för verksamheten i ICAs e-handelslager i Stockholmsområdet och nu är på god väg att starta i Göteborg.


Vilka utmaningar ser du?

De största utmaningarna är som för alla andra att ha kraft och förmåga att hålla tillräckligt hög förändringstakt i alla dimensioner. Ständig utveckling av organisation, kultur, arbetssätt, IT, teknik etc. för att hela tiden förbättra kundupplevelsen, vår konkurrenskraft, prestanda, effektivitet och inte minst medarbetarupplevelsen. Om jag ändå ska säga något område som kräver speciellt mycket av oss just nu så är det just e-handeln som växer snabbare än någonsin just nu, drivet av den pågående pandemin då många i allt högre grad väljer att handla på nätet.


Vad ger dig energi och vad gör du på fritiden?

Jag får massa energi av att skratta tillsammans med andra. Se möjligheter att hitta både det lustfyllda och komiska i varje situation. Våga skratta när det går dåligt. Sedan tycker jag löpning är ett väldigt bra sätt att både rensa tankar och kropp. Sedan behöver jag också en vettig mix av familj, vänner och god mat. Jag lyssnar massor på musik. Helt vanlig pop gör mig glad och ger mig energi.


Comentarios


bottom of page