top of page

Charlotte Gamnis, Ruter Dam 2018, tillträder som ansvarig för HR operations på Stora Enso

Vad innebär din nya tjänst?

Jag börjar efter årsskiftet som ansvarig för HR operations på Stora Enso. I mitt uppdrag ligger att designa och bygga upp en riktigt bra och effektiv support för Stora Ensos medarbetare och ledare globalt samt att digitalisera HR operations och som en viktigt del av det implementera Workday som HR system.


Vad ser du själv att du främst kan bidra med?

Jag har mångårig erfarenhet av att driva Shared Service operations både på Astra Zeneca och på Telia och jag har haft förmånen att leda operations både inom Customer support/helpdesks, Finance och HR så jag vet vad som funkar och vad som inte funkar. Jag har dessutom drivit automatisering och RPA samt varit med om en Workday implementation på Telia så jag har även med mig erfarenheter från det som jag tror kan vara viktiga för vår digitaliserings resa framåt på Stora Enso.


Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden?

Det som ger mig mest energi på jobbet är att driva förbättringar ihop med andra, att skapa team med ett öppet klimat som vågar testa nytt och tillsammans skapa resultat och såklart att ha kul på vägen.

På fritiden får jag främst energi av att umgås med familj och vänner. Jag får också energi och balans via yoga och promenader ute i naturen och jag tycker mycket om att uppleva nya platser.

bottom of page