top of page

Cecilia de Leeuw ♦️, Ruter Dam 2019, ny chef för Industry Telecom & Consumer, på Tietoevry Transfor

Berätta om ditt nya jobb och vad tjänsten innebär?

Från årsskiftet är jag ansvarig för Industry Telecom & Consumer på Tietoevry Transform. Det innebär allt från affärsutveckling och försäljning till leverans för ett antal utvalda kunder, framförallt inom Norden. Det kan exempelvis innebära att vi hjälper våra kunder att modernisera affärsprocesser och IT-system genom att automatisera, få mer nytta av sin data och på olika sätt förbereda och driva förflyttningen till molnet. Som en del av Tietoevry Transforms ledningsgrupp, är jag med och bygger upp detta spännande nya bolag inom Tietoevry. De flesta av våra kunder driver samhällskritisk verksamhet och det känns extra viktigt i dessa dagar.

Vad ser du själv att du främst kan bidra med?

Jag brinner för att arbeta nära våra kunder och vara den bästa möjliga samarbetspartnern i deras transformation. Jag har lärt mig mycket om kunder med höga krav samt att hantera komplexitet under mina 25 år hos stora globala företag inom Telecom & IT. Min ledarskapsprincip är att alla har sina olika styrkor och jag försöker arbeta så situationsanpassat som det går. Jag är van att arbeta i globala team och tycker det är viktigt att alla är känner sig delaktiga var de än befinner sig. Om vi ska kunna vara en riktigt bra partner till våra kunder, måste vi arbeta på ett nätverkande sätt över både organisations- och landsgränser.Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden?

Jag får mycket energi av att bygga upp något nytt, driva förändring och lösa utmaningar tillsammans med smarta kollegor. Det har varit en gemensam nämnare för de jobb jag sökt mig till. När jag är ledig så åker jag gärna norrut. Så fort vi kommer till vårt ställe i Tärnaby går pulsen ner. Jag får mycket energi av naturen – både sommar som vinter, vandring och skidåkning. En oväntad uppsida med de senaste årens pandemi är vardagsmiddagarna tillsammans med familjen och tonårsbarnen.

コメント


bottom of page