top of page

Annie Sebelius, Ruter Dam 2015, ny Director of Sustainability & Communications på Grant Thornton


Berätta om ditt nya jobb och vad tjänsten innebär? Sedan årsskiftet är jag Director of Sustainability & Communications på Grant Thornton. Vi har entreprenörsbolag som kunder och stöttar dem på sina tillväxtresor. Hur den rådgivningen går till - att vi ger kunderna råd som bottnar i det senaste kring miljö och sociala faktorer, är viktigt. Även vår egen hållbarhet på Grant Thornton är ett område som jag är med och utvecklar.


Vad ser du själv att du främst kan bidra med?

Min styrka ligger i kombinationen av hållbarhet och kommunikation. Jag har arbetat länge med strategisk hållbarhet och hur den integreras i affärsmodellen, och har då sett att omställningen till ett hållbart näringsliv bara kommer att ske om vi lyckas med kommunikationen. Får man inte människor med sig, sker inte förändringen.


Vad gör du för att få energi i jobbet och på fritiden? Jag blir väldigt pepp av att jobba med smarta kollegor som får mig att se nya perspektiv. Privat använder jag löpningen som en ventil och har haft som Corona-projekt att borsta upp min skolfranska.

Comments


bottom of page