Nätverkslunch Göteborg 8 feb

IMG_0080.JPG

IMG_0122.JPG

Att leda i framtiden – vilka ledaregenskaper kommer att behövas med hänsyn till globaliseringen och digitaliseringen? Det talade Annika Elfström Ruter Dam 2019, Head of Transformation Stena och Ida Lööv Spader Ess, Business Manager, Stena Digital Transformation om under Affärsnätverkets lunch i Göteborg.

För att rusta chefer för framtiden har Stena tagit fram ett ledarprogram i 6 moduler, eller 6 vitaminpiller som de själva säger. Ledarprogrammet ingår i Stenas transformationsarbete som fokuserar på ”Hur kommer Stenas kunders beteende förändras i framtiden, nya sätt att arbeta med nya tekniska lösningar samt hur skall vi leda i framtiden.” Framtiden kommer att ställa helt nya krav på ledarskapet. Bland annat så kommer den som vet mest inte nödvändigtvis vara chef utan som ledare i framtiden behöver man kunna hitta de rätta medarbetarna att nätverka med för bli framgångsrik. Vi går från hierarkier till nätverk. Som ledare behöver du därför vara en person som influerar och inspirerar personer i din omgivning.

Ett givande föredrag som gav alla deltagare energi och inspiration.

IMG_0015.JPG

Stort tack till vår ambassadör i Göteborg Annika Forsgren Ruter Dam 2001, VD Göteborgs Stad, Försäkrings AB Göta Lejon och alla ni som kom!

publicerad: 2019-02-11